Despre noi

Suntem o echipă dedicată.

ZEBRA mkt reunește un grup de profesioniști în marketing, echipa noastră fiind formată din profesori de marketing și experți în cercetări de marketing.

Am creat acest grup pentru a furniza servicii de marketing de înaltă calitate, pentru a satisface o cerere tot mai mare pentru soluții profesioniste de marketing.

Suntem flexibili atât în comunicare, cât și în furnizarea de servicii. Echipa noastră este formată din tineri cercetători, familiarizați cu noi instrumente de marketing, dar și din cercetători de renume, cu experiență de peste 30 de ani, în institute de cercetare. Ne adaptăm la nevoile clienților, fiind în măsură să efectuăm cercetări în orice domeniu (politic, economic, social etc.) Ca să ne cunoașteți mai bine, contactați-ne.

Contact now

Răspunsuri rapide

De ce aș opta pentru un serviciu de marketing?
La baza oricărei afaceri de succes stă o strategie de marketing bine fundamentată. Marketingul este o știinţă cu rolul de a crea profit.
Cu ce mă ajuta serviciile de marketing?
Serviciile profesioniste de marketing duc la creșterea profitului companiei prin:
Creșterea cererii pentru un anumit produs sau serviciu.
Poziționarea mai bună față de concurență.
Analiza comportamentului consumatorului și satisfacerea nevoilor acestuia.
Conectarea și adaptarea companiei la mediul extern (politic, economic, cultural, social etc.).
Compania noastră îmbină eficient energia tinerilor cercetători cu înțelepciunea cercetătorilor cu experiență. Metodele de cercetare sunt de la cele mai simple la cele mai complexe, în funcție de tematică. Majoritatea cercetătorilor noștri lucrează, sau au lucrat, în instituții de cercetare, în mediul academic, în companii dedicate marketizării; acumulând astfel o experienţă prețioasă.